If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Смяната лесна но чета из разни форуми,че след смяна на разпръсквачите трябва дюзите да се закачат на стенд какъвто в Пк не знам дали има...май както казваш ще си карам и това е
Alfa 155 1.9TD '97 EX
Alfa 166 2.4 JTD EX
Alfa 156 2.4 JTD
Е то хич да не духа няма как,дърти са си вече...на мен мотор ми трябва,ако знаете някоя на части да се разпродава в окръг Перник-София свиркаите
---------- Post added at 15:44 ---------- Previous post was at 15:37 ----------
Аз хапнах дръвцето,изхвърля ми по малко 'за сега' антифриз през капачката,парното по време на движение е на моменти топло-студено а като отвъртя капачката от долу излизат балончета...от горното маркучле също
Alfa 155 1.9TD '97 EX
Alfa 166 2.4 JTD EX
Alfa 156 2.4 JTD
Щипки отстрани, видии отдолу. Вероятно някоя щипка е изплюла.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Видиите отдолу по спомен влизаха е пластмасови вложки. Няма нищо директно в ламарината. Сега си спомних, че обикновено се чупи леглото в декоративния праг в което ляга щипката.
За да стане както трябва - смъкване, ремонт и т.н
С рапидки ще стане циганийка.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment